keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kirppisfiilistelyä

Kouvolassa asuessani oon käynyt aika harvoin kirppiksellä, koska hyviä ei vaan oo löytynyt, ennen kuin nyt. Parin kilsan päässä keskustasta on Centtilän kirppis, joka avattiin vasta tänä vuonna. Sieltä löytyy yllättävän halvalla hyväkuntoista tavaraa, hintataso on lähestulkoon sama kuin Turussa, ja teinkin superhyviä löytöjä. Heti ensimmäisessä tai toisessa välikössä piti lähteä hakemaan kori tavaroille. Mulla on vakaa usko siihen, ettei koria kannata ottaa samalla kun astuu kirppikselle sisään, koska sitten ei ainakaan löydä mitään. Siinä vähän kuin manaa itselleen huonoa onnea olettamalla, että löytää niin paljon kivoja juttuja että tarvitsee korin, ja sitten niin ei ainakaan käy.
Onko jollain muulla sama taktiikka?

IMG_2399

Kun päästiin pari välikköä eteenpäin, tulikin jo ostoskärryjen hakemisen aika. Normaalisti en tykkää yhtään ostoskärryjen kanssa kulkevista asiakkaista kirppiksillä, joissa on muutenkin todella ahtaat käytävät, ja vieläpä jos kärryt ovat puolityhjät ja korillakin pärjäisi.

IMG_2388

Kuvissa näkyvä jakku ja laukku on löytöjä Ruukinportin kirpputorilta, johon mentiin Centtilän jälkeen. Tykästyin ton jakun väreihin ja kuviointiin, siinä on jotain Versacemaista, mutta samalla sen malli on hyvin lähellä Balmainille tyypillisiä jakkumalleja.

IMG_2433

IMG_2555

Kirppiskierros loppui Kuusaan kirppikselle, josta löytyi tosi kivoja kenkiä! Näistä kirppiskierroksen kenkälöydöistä voisin tehdä oman postauksen seuraavaksi :----)

IMG_2461

IMG_2439

Lippis - Seppälä
Aurinkolasit - Cubus
Jakku - Kirppikseltä
Laukku - Kirppikseltä
Housut - H&M
Kengät - H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti